Solutiile Soft1


Incorporeaza nativ scenarii „ready-to-run” dedicate analizelor de tip Business Intelligence dar si aplicatia recunoscuta la nivel international, QlikView, solutie utilizata peste 15.000 de clienti in peste 100 de tari, totul pentru a exploata cat mai eficient datele introduse in aplicatii.

QlikView este o platforma Business Discovery integrata in Soft1 ERP, prin care puteti avea acces la toate sursele de date din companie. Indiferent de locatia in care sunt stocate electronic datele si in momentul in care aveti nevoie de analize si rapoarte, platforma este foarte utila.Puteti realiza analize complete si complexe, pentru a avea acces imediat la informatiile necesare in procesul decizional.

Rapoartele pentru analiza de Business Intelligence permit organizatiilor sa masoare, sa monitorizeze si sa urmareasca performanta proceselor cheie. Interfata vizuala interactiva bazata pe click-uri ofera utilizatorilor acces instantaneu, facilitand analize de management rapide si complexe.

Soft1 ofera o solutie completa de instrumente de Business Intelligence – interogari de baze de date si raportari, analize, ceasuri de board pentru management, sprijinind companiile sa planifice, sa inteleaga si sa gestioneze rezultatele financiare si operationale.