CRM


Intr-o companie este important sa existe o dimensiune extinsa a comunicarii si coloborarii intre colegi, dar si intre companie si partenerii sau clientii sai. Pentru a atinge acest obiectiv, este vital sa avem in permanenta acces la e-mail si la alte informatii direct pe mobil, astfel incat sa nu ratam nicio intalnire si sa nu pierdem nicio oportunitate de afaceri.

Soft1 Open Enterprise CRM va ajuta in imbunatatirea performantei de vanzari, avand acces instant la toate cerintele clientului. Acum puteti accelera deciziile si raspunsurile, puteti reduce semnificativ costurile de operare concomitent cu imbunatatirea productivitatii muncii si cresterea calitatii seviciilor oferite… pentru ca Soft1 Open Enterprise CRM iti ofera noi cai de a-ti gestiona afacerea!

Este o solutie completa in Cloud, fiind disponibila ca abonament anual, oferind un instrument simplu dar puternic de management al clientilor si abilitatea de a ramane competitivi pe termen lung.

Soft1 Open Enterprise CRM permite angajatilor cheie sa beneficieze de informatiile de care au nevoie zilnic, inclusiv de contactele clientilor si statusul oportunitatilor de vanzare, comenzi si facturi de vanzare, rapoarte de management, cu filtrele dorite, oriunde si oricand. Proceduri de vanzari complet automate si suport pentru clienti prin accesarea sigura la datele centralizate in sistem.

Utilizand cele mai avansate servicii de tip Data Center ale Microsoft, beneficiind de avantajele tehnologice oferite de platforma Windows Azure, ce asigura maximum de disponibilitate si securitate, Soft1 Open Enterprise CRM va ofera urmatoarele avantaje:flexibilitate – puteti alege functionalitatile dorite, costuri reduse – platiti pentru ce si cat folositi, implementare rapida, securitate,mobilitate – poate fi accesata de oriunde si de pe orice dispozitiv mobil.