Solutiile de business SoftOne – pentru ca sunt performante, flexibile si se adapteaza in mod optim oricarui domeniu de activitate si implicit nevoilor companiei dumneavoastra.

SoftOne este o prezenta puternica si reprezentativa pe diferite piete internationale, experienta acumulata in mii de implementari transpunandu-se in aplicatiile oferite companiei dumneavoastra. Cu mii de clienti in toata lumea (peste 15.000), solutiile SoftOne se adreseaza deopotriva nevoilor companiilor mari, mijlocii sau in curs de dezvoltare, este adaptata perfect legislatiei din Romania si implica beneficii importante pentru companie. Solutiile SoftOne au primit deja numeroase distinctii pentru calitatea de lider in piata si pentru inovatie.

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software ERP, CRM si aplicatii web & mobile din Europa de Sud-Est. SoftOne Technologies este certificat ca partener Microsoft: „Microsoft Gold Certified Partner”.

SoftOne ofera optiuni de gazduire a solutiilor de business atat pe serverul clientului, cat si in Cloud / Software as a Service (SaaS) si este lider de piata in segmentul Cloud ERP / SaaS, cu peste 2.000 de instalari in cloud.

Soft1 ERP este perfect configurabil, permite parametrizari extinse si este usor de integrat cu alte aplicatii. De asemenea, Soft1 ERP este optimizat pentru operare in Cloud si pune la dispozitie o mare diversitate de aplicatii pe internet si dispozitive mobile, crescand astfel semnificativ mobilitatea companiei dumneavoastra.

Optiunile de instalare sunt de asemenea flexibile. Clientii pot alege intre instalarea pe servere, gazduita sau modelul SaaS, si pot schimba oricand modul de instalare, pe masura ce nevoile se schimba. Fara a pierde din performanta si fara restrictii privind functionalitatea, clientii pot adapta solutiile noastre pentru nevoile lor actuale, maximizand valoarea aferenta recuperarii investitiei.

Top 5 motive pentru alegerea solutiei ERP SoftOne:

  • solutie la nivel international, completa si „ready to use”
  • operare prin tehnologie Cloud / SaaS
  • acces rapid la informatii in orice moment, de oriunde si de pe orice dispozitiv (mobilitate)
  • module customizabile
  • costuri de proprietate reduse