Vanzari

Soft1 Sales se adreseaza oricarui tip de business si permite urmarirea tuturor interactiunilor cu un potential client, din momentul primului contact cu acesta si pana la efectuarea tranzactiei si a serviciilor post-vanzare, acoperind astfel activitatile de marketing si intreg fluxul de vanzari.

Management Financiar Contabil

Soft1 ERP include un modul specializat de management financiar-contabil, complet integrat cu alte functionalitati de baza: productie, livrari si receptii marfa, mijloace fixe, gestiunea comenzilor, etc.

Productie

Soft1 ERP ofera functionalitatile necesare producatorilor de astazi pentru a putea planifica si executa eficient comenzile de productie, pentru a raspunde rapid noilor cerinte ale consumatorilor dar si pentru a comunica mai eficient cu furnizorii si alti intermediari.

Supply Chain Management

Soft1 ERP va pune la dispozitie un modul performant de management logistic pentru a obtine o imagine de ansamblu asupra tuturor activitatilor implicate in lantul de aprovizionare si pentru generarea unor performante optime.

Resurse Umane si Salarizare

Soft1 Payroll va pune la dispozitie o arhiva completa de angajati, oferindu-va posibilitatea de a adauga informatii nelimitate ale salariatilor si date personale, inregistrand in acelasi timp toate relatiile de munca.

CRM

Intr-o companie este important sa existe o dimensiune extinsa a comunicarii si coloborarii intre colegi, dar si intre companie si partenerii sau clientii sai. Pentru a atinge acest obiectiv, este vital sa avem in permanenta acces la e-mail si la alte informatii direct pe mobil.

Business Intelligence

Solutiile Soft1 incorporeaza nativ scenarii "ready-to-run" dedicate analizelor de tip Business Intelligence dar si aplicatia recunoscuta la nivel international, QlikView, solutie utilizata peste 15.000 de clienti in peste 100 de tari, totul pentru a exploata cat mai eficient datele introduse in aplicatii.