Soft1 100


O „afacere mica” nu inseamna neaparat probleme mai mici. Un “nou business” nu inseamna ca aveti cerinte si perspective limitate. Mici sau mari, noi sau cu o prezenta indelungata pe piata, toate companiile au cerinte similare. Se adreseaza companiilor din Comert, Productie, Wholesale Distributie, Retail, Servicii.

Soft1 100 a fost special conceputa pentru intreprinderile mici si mijlocii, care inregistreaza o crestere rapida. Solutia permite companiilor sa automatizeze procesele de business de baza dar si sa imbunatateasca eficienta lor globala operationala.

Sistemul Soft1 este usor de utilizat si nu necesita aptitudini specializate pentru a fi utilizat. Functionalitatile solutiei sunt extrem de intuitive si complet configurabile. Acestea ofera o valoare mai mare afacerii in domeniile-cheie, cum ar fi: reducerile de costuri, de timp, valoare si competenta operationala in activitatile zilnice.

Soft1 100 este disponibil fie in varianta de licentiere „on-premise” – pe server-ul clientului sau prin abonament anual (subscriptie ASK), cu acces la toate versiunile noi. Soft1 100 poate fi achizitionat prin doua pachete speciale care sustin in mod ideal activitatile zilnice de afaceri ale companiilor.