Soft1 360


Companiile au din ce in ce mai multa nevoie de solutii mobile, iar utilizatorii finali necesita flexibilitate sporita atunci cand opereaza o solutie ERP in afara biroului, prin intermediul smartphone-urilor sau tabletelor.

Pentru jucatorii din piata, indiferent de marime si domeniul in care activeaza, a devenit o necesitate sa isi asigure flexibilitate si maximum de eficienta in derularea operatiunilor, chiar si in afara biroului. Noul serviciu cloud Soft1 360 ofera acest avantaj si poate fi folosit ca interfata alternativa, asigurand un plus de eficienta si operativitate, indiferent de momentul sau locul de unde este folosit.

Soft1 360 este o aplicatie unica prin care puteti avea acces la aplicatia Soft1 implementata, oriunde v-ati afla, fara alte restrictii de timp si localizare, doar cu acces la internet si fara a fi necesara o alta infrastructura suplimentara.

Aplicatia ruleaza pe sistemele de operare Android si iOS si permite vizualizarea tuturor browserelor si rapoartelor legate de drepturile de acces ale utilizatorului, editarii sau stergerii inregistrarilor curente (comenzi, facturi, stocuri), introducerii de noi inregistrari.

Prin caracteristicile sale unice puteti rula acum aplicatia Soft1 360 instantaneu, cu un singur click! Nu aveti nevoie de o investitie in echipamente hardware sau de sincronizari de date, toate complexitatile tehnice fiind eliminate! Operati intr-un mod economic, abil si sigur!