Soft1 360

Companiile au din ce in ce mai multa nevoie de solutii mobile, iar utilizatorii finali necesita flexibilitate sporita atunci cand opereaza o solutie ERP in afara biroului, prin intermediul smartphone-urilor sau tabletelor.

Soft1 mCRM

Soft1 Mobile CRM permite angajatilor cheie sa beneficieze de informatiile de care au nevoie zilnic, inclusiv de contactele clientilor, oricand si in orice loc s-ar afla.

Soft1 B2B

Prin Soft1 B2B, clientii interni si externi ai companiei vor avea acces online la datele inregistrate in sistem si pot gestiona simplu si rapid: comenzile, situatiile financiare, diferite date statistice.

Soft1 Web Report

Soft1 Web Report ofera posibilitatea de a vizualiza toate rapoartele disponibile din Soft1 ERP prin orice terminal aflat la distanta (smartphone, laptop, tableta).

Soft1 myCustomer

Prin utilizarea serviciului "myCustomer", companiile isi pot reduce in mod semnificativ costurile operationale dar si timpul de raspuns la solicitarile clientilor lor, si, in acelasi timp, pot actualiza si consolida toate legaturile de business avute cu partenerii si clientii din portofoliu.