Soft1 Web Report


Soft1 Web Report ofera posibilitatea de a vizualiza toate rapoartele disponibile din Soft1 ERP prin orice terminal aflat la distanta (smartphone, laptop, tableta).

In mediul competitiv de astazi, Soft1 intelege necesitatea incorporarii aplicatiilor mobile si web avansate, care satisfac complet cerintele pentru „Enterprise Mobility„. Pentru ca toate acestea sa isi atinga potentialul maxim, va punem la dispozitie instrumente avansate, care aduc rezultate rapide pentru utilizatorul final, in functie specificul fiecarei companii.

Aplicatia Soft1 Web Report poate fi usor instalata, fara a necesita investitii in echipamente hardware si indiferent de de modul de operare (on-premise sau cloud).

Prin caracteristicile unice ale Soft1 Cloud Mobilizer, concomitent cu utilizarea Soft1 Web Services, puteti rula acum aplicatia Soft1 Web Report instantaneu, cu un singur click! Nu ai nevoie de o investitie in echipamente hardware sau de sincronizari de date, toate complexitatile tehnice fiind eliminate! Opereaza intr-un mod economic, abil si sigur!