Soft1 Open Enterprise Edition

Companiile care implementeaza o solutie software isi doresc disciplina in vanzari, uniformitate a procesului de vanzare, segmentare mai buna a clientilor, o predictibilitate a veniturilor si un management eficient al relatiilor post-vanzare.

eINVOICE

Cloud eINVOICE este o alternativa avansata si eficienta care asigura atat emiterea facturilor cat si arhivarea si, respectiv, livrarea/transmiterea acestora integral in mediu electronic, inlocuind procesul similar desfasurat pe suport hartie.

Soft1 Classic Edition

O "afacere mica" nu inseamna neaparat probleme mai mici. Un “nou business” nu inseamna ca aveti cerinte si perspective limitate. Mici sau mari, noi sau cu o prezenta indelungata pe piata, toate companiile au cerinte similare.

Soft1 Web & Mobile

Companiile au din ce in ce mai multa nevoie de solutii mobile, iar utilizatorii finali necesita flexibilitate sporita atunci cand opereaza o solutie ERP in afara biroului, prin intermediul smartphone-urilor sau tabletelor.

Soft1 Mobile pentru terminale mobile

Aplicatiile mobile Soft1 sunt dedicata automatizarii vanzarilor si le ofera managerilor sistemul de control necesar pentru cresterea eficientei intregii activitati de vanzare si distributie, reprezentand un sistem mobil performant de administrare si gestiune a vanzarii cu activitate de teren.

Business Intelligence

Solutiile Soft1 incorporeaza nativ scenarii "ready-to-run" dedicate analizelor de tip Business Intelligence dar si aplicatia recunoscuta la nivel international, QlikView, solutie utilizata peste 15.000 de clienti in peste 100 de tari, totul pentru a exploata cat mai eficient datele introduse in aplicatii.